Csoportoknak-AKCIÓ

Vízparton lazulás, szemet gyönyörködtetés, pezsgés, pihenés, jót eves,jót ivás, koccintás, nevetés,

„BALATONI, ÉLET, ÉRZÉS…”

Kedves Hölgyem/Uram!

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a fövenyesi Kalóz Strandbisztró  és a balatonudvari Kalóz Sportbisztró csoportos pihenésre, és csapatépítésre igazán ideális helyszínét, és programlehetőségeit.

A fövenyesi strand az egyik legszebb tóparti rész a Balaton északi partján; ősfás, tisztavizű, romantikus, családosok, és baráti társaságok kedvelt pihenőhelye.

A kerékpárúttól mindössze 1 perces kitérő, hajóval érkezőknek pedig remek kikötési pont. Valamint ideális helyszín autóval, busszal, vagy vonattal érkező kiránduló csoportoknak is.

A fövenyesi Kalóz tulajdonképpen “újhullámos strandbüfé”, ahol nincs hekk és lángos, de van Harcsa&Krumpli, -ami az ‘Év Balatoni Strandétele’ volt-, kézműves burgerek, töltött lepények, saláták, egészséges, tradícionális és innovatív ételek, balatoni borok, sörök, szörpök. Sok környékbeli termelővel dolgozunk együtt, akikkel együtt találgatjuk, ízlelgetjük, kísérletezzük, hogyan lehet a strandon is valami jót, valami mást, gasztronómiai élményt adni. Kötetlen, laza hangulatban várunk szeretettel strandolni, ebédelni, vacsorázni!

Chillteraszunk már régóta a biciklis és vitorlás társaságok kedvenc pihenőhelye, de a “Kalóz térben” 100-120 ember is kényelmesen elfér. (Bicikli tárolása megoldott)
Figyelünk arra, hogy ételeink, italaink lehetőség szerint helyi, jó minőségű alapanyagokból készüljenek.

A fövenyesi Kalóz testvére a balatonudvari golfpálya klubházában működő Kalóz SportBisztró. Mindenki számára nyitott hely, gyönyörű, panorámás terasszal, a 71-es úttól autóval, kerékpárral és gyalogosan is könnyen megközelíthető.


A Kalóz Strandbisztró akciós elő- és utószezoni ajánlata 2018. április 28- június 1-ig, és augusztus 27-től szeptember 30.ig.

A balatonudvari Kalóz SportBisztróban ez a csoprotos ajánlat március 20-tól november 20.ig folyamatosan él.


Harcsa&Krumpli menü
Harcsa&Krumpli (szigetközi szürkeharcsafilé, burgonya és két mártogatós) és hosszúlépés vagy 3 dl helyi kézműves szörp 2190/fő

Kalóz gyros menü
Saját készítésű lepényben csirkecombfilé, friss zöldségek és tzatziki, valamint egy hosszúlépés vagy 3 dl helyi kézműves szörp 1290/fő.

Kalóz Klasszik Burger menu
Kalóz Klasszik Burger (16 dkg házi marhahúspogácsa, helyi kézműves buci, csalamádé, mustár, ketchup, majonéz, steakburgonya és coleslaw saláta) és hosszúlépés vagy 3 dl helyi kézműves szörp 2190/fő

Halas menü
Harcsapaprikás túrós csuszával, és hosszúlépés vagy 3 dl kézműves szörp 2590/fő.

Vegetáriánus menu
Óbudavári grillezett kecskesajt kevert salátával, tökmagkrémes dippel és hosszúlépés vagy 3 dl helyi kézműves szörp 2190Ft/fő

Bográcsmenü
10 főtől igény szerint készítünk bográcsos ételt (harcsagulyás, marhagulyás, kolbászos lecsó, marhalábszárpörkölt, pacalpörkölt, csülökpörkölt) körettel, savanyúsággal, és hozzá hosszúlépés vagy kézműves szörp 2190 Ft-2590 Ft/fő

Kalóz  látványgrillmenü
Látványgrill: harcsasteak, grillezett kecskesajt és grillkolbász grillzöldségekkel, lencsesalátával és házi lepénnyel, hosszúlépéssel vagy 3 dl szörppel 2890 Ft/fő

Gyerekmenü
Kiskalóz (kisadag Harcsa&Krumpli) vagy paradicsomos penne sajttal és 3 dl kézműves szörp 1290/fő

+ desszert (megegyezés szerint) vagy egy csésze gyümölcsleves választható 490 Ft/fő áron.

 

A csoportos kedvezmények 10 főtől élnek.

KÉRJÜK, KERESSEN MINKET ÍRÁSBAN VAGY TELEFONON, ELŐZETES EGYEZTETÉS SZÜKSÉGES!

A csoportkedvezmények június 1-től augusztus 26-ig is igénybe vehetőek a Kalóz Strandbisztróban, csak annyi plusz költséggel kell számolni, hogy főszezonban a strandbejáratnál strandbelépőt (500 Ft/fő) vagy gasztrojegyet (250 Ft/fő) kell váltani.

A fövenyesi strand a Kalózos gasztronómiai élményeken és a pihenésen túl egyéb lehetőségeket is nyújt: strandröplabdapálya, strandolás, lábtengó, játszótér, játszóház, mosdó, zuhanyzó.
Igény szerint plusz szervezett programot is nyújtunk (sportprogramok, borkóstolók, koncert, zenés buli, gyerekjátszóház)


Elérhetőségek:
www.kalozstrandbisztro.hu
facebook.com/kalozbufe
kalozbisztro@gmail.com
telefonszám: +36309673888 vagy +36302438261

Nagy szeretettel várunk!

 

Képeink